Janković: Nisam dobio poziv za skup u Srebrenici

Lider Pokreta slobodni građani Srbije Saša Janković izjavio je da nije dobio poziv da ode u Srebrenicu 11. jula na memorijalni skup.

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2017.

00:36

Janković: Nisam dobio poziv za skup u Srebrenici
Foto: Tanjug, arhiva

On za izdanje lista Danas od srede, nije želeo da odgovori hoće li otići ako poziv stigne, istakavši da nije "spreman da spekuliše o tome".

Prethodno se predsednik Organizacionog odbora za obeležavanje 22. godišnjice zločina u Srebrenici Ćamil Duraković izvinio Jankoviću, zbog ranije izjave da je Janković početkom '90-tih godina bio u Bijeljini sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem

.

Duraković je naveo i da je Jankoviću poziv poslat na imejl adresu i da odgovor nije stigao.

"Pre svega, ne sećam se da sam išta tvrdio, ja sam rekao da sam u neformalnim razgovorima to čuo. Tvrditi i čuti su dve različite stvari, nije to moja tvrdnja. Ja jesam čuo, a ako on smatra da to nije istina, evo, ja se izvinjavam" kazao je Duraković za regionalnu N1 televiziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: