Niš: Povređena jednomesečna beba i desetogodišnje dete

M.P.

20. 06. 2017. u 22:57

U dve saobraćajne nezgode večeras u Nišu povređene četiri osobe, među njima i dvoje dece

Ниш: Повређена једномесечна беба и десетогодишње дете

Foto: M.Petković

NIŠ – Tokom večeri, u razmaku od samo sat vremena u Nišu su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, među kojima i dvoje dece.

Na uglu Ulice 25. maj i Južne obilaznice u Komrenu u utorak u 19 časova i 40 minuta sudarili su se Audi A6 kojim je upravljao pedesetdevetogodišnji Nišlija i zastava 101 niških registarskih oznaka. Lakše telesne povrede u zastavi dobili su jednomesečna beba, njena dvadesetsedmogodišnja majka i godinu dana stariji otac deteta koji je bio za volanom automobila. Kako su nam rekli u policiji beba je bila u naručju majke i na sreću zadobila je lakše povrede. Drugo dete u zastavi, staro tri godine, prošlo je bez povreda. Policija je obavila uviđaj, a o saobraćajnom incidentu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

U Donjovrežinskoj ulici U 20 sati i 35 minuta fiat bravo, niških registarskih oznaka, udario je desetogodišnju devojčicu. Dete je zadobilo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći na licu mesta i dijagnostike na Dečijoj klinici, devojčica je puštena na kućno lečenje. Za volanom automobila bio je četrdesetogodišnji Nišlija.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)