Bila je najveća SEKS-BOMBA "Granda", u jeku popularnosti je nestala, udala se, a Slavica danas izgleda skroz drugačije! (FOTO)

Na veliku žalost mnogih koji su obožavali seksi Šapčanku, Slavica se povukla i posvetila suprugu golmanu i ćerki koju je rodila prošle godine

  • 3

Slavica Ćukteraš učestvovala je u prvoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a brzinom svetlosti postala je mega popularna. Hitovi su se ređali, ona je dominirala na sceni, a onda se povukla.

Razlog je golman Vlada Avramov sa kojim je Slavica započela život van Srbije, a sa kojim je prošle godine nakon nekoliko godina veze dobila ćerku Viktoriju.

Foto: Twitter/@CukterasSlavica Foto: Twitter/@CukterasSlavica

Zvezda "Granda" danas uživa u porodičnoj idili, a s vremena na vreme objavi po koju fotografiju na Instagramu. Na poslednjoj koju je podelila sa pratiocima, Slavica izgleda prilično neprepoznatljivo, pa je veliko pitanje da li biste je prepoznali kada biste je sreli.

Foto: Instagram/cukterasslavica Foto: Instagram/cukterasslavica

Međutim, ono što je činjenica i što jeste za pohvalu jeste to da je Slavica zadržala vitku liniju, zbog koje su mnogi uzdisali za njom.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA