Četvrtak, 15.06.2017.

09:04

Istraga o pokušajima Trampa da opstruiše istragu

Specijalni savetnik Robert Miler, u istrazi o mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD, ispituje eventualne pokušaje Donalda Trampa da opstruiše pravdu.

Izvor: Tanjug

Istraga o pokušajima Trampa da opstruiše istragu
Getty images

Optužbe za opstrukciju čule su se prošlog meseca kada je Tramp otpustio direktora FBI Džejmsa Komija, koji je u svedočenju pred Senatom prošle nedelje rekao da misli da je otpušten "zbog istrage o Rusiji":

Komi je takođe u svedočenju rekao da je Trampu kazao da nije pod istragom, prenosi AP.

Portparol Trampovog ličnog advokata Mark Korelo sinoć je u odgovoru na upit "Vašington posta", rekao da je "curenje informacija iz FBI o predsedniku nečuveno, neopravdano i nezakonito".

"Vašington post" se u saznanjima pozivao na anonimne izvore upoznate sa zahtevima istražitelja. Nije poznato da li je FBI bio izvor tih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: