Zbog kršenja ugovora, Pink tuži Grand, ali i bivšu zadrugarku

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kršenja ugovora, Pink tuži Grand, ali i bivšu zadrugarku

Prošlog vikenda, u "Zvezdama Granda" se među takmičarkama pojavila i Zorana Stefanov, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i konkurentskog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Kako portal Espreso.rs ekskluzivno saznaje, ovaj "izlet", mladu pevačicu bi mogao papreno da košta.

Naime, kako Espreso saznaje, Televizija "Pink" je tužila Zoranu Stefanov zbog toga što je bez njihove saglasnosti otišla na konkurentsku televiziju.

– Zorana je razočarala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Pink" ne samo zbog toga što je otišla u "Zvezde Granda" već zato što nikoga na "Pinku" nije obavestila o tome, iako je dva ugovora vezuju za ovu televizijsku kuću. Baš zbog ta dva ugovora koja je Zorana prekršila "Pink" je tužio Zoranu - otkriva nam izvor iz ružičaste imperije.

Tu se problemi ne završavaju, "Pink" će tužiti i "Grand produkciju", takođe zbog Zorane, a produkcija ružičate televizije je zahtevala i da se sa Youtube - a, skinu snimci na kojima se pojavljuje Zorana u ovkiru "Zvezdi Granda".

Čelni ljudi "Granda" potom su pokušali da izmire celu situaciju sa "Pinkom", podsećanjem na to da su i oni dozvolili da Teodora Džehverović, koja je bila u "Zvezdama Granda", bude učesnica "Zadruge" na "Pinku". Međutim, taj primer za "Pink" nije bio adekvatan jer je pre "Zadruge" Teodora raskinula ugovor sa "Grandom", objasnio je izvor.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.