ZVEZDA GRANDA OČAJNA: Raskinula s dečkom! Slao je perverzne poruke velikoj rijaliti zvezdi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA GRANDA OČAJNA: Raskinula s dečkom! Slao je perverzne poruke velikoj rijaliti zvezdi! (FOTO)

Potvrdila je!

Pevačica Aleksandra Bursać poslednjih dana nalazi se u paklu, jer je njen dečko Zoran Uglješić, sa kojim je dve godine u vezi, poslednjih meseci slao vulgarne poruke i zvao na divlji seks Anđelu Vešticu.

TOTALNI OBRT U VILI! Još dvoje takmičara ispraćeno uz suze i jecaje... Produkcija priredila ŠOK! (VIDEO)

Zoran je Anđelu kontaktirao putem Instagrama i odgovorio na njen InstaStori, a prvo ju je pitao gde je kupila šolju koju je objavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđela je ušla na njegov profil, svidelo joj se kako izgleda i ubrzo su počeli da se dopisuju.

Međutim, kako prenosi Srpski telegraf, ona nije znala da Zoran ima devojku, te da je u vezi sa Aleksandrom Bursać.

Ubrzo je postao navalentan, a potom je počeo da joj šalje vulgarne poruke. Šta joj je sve pisao, pogledajte u galeriji.

Pitao ju je da li želi sa njim da ima divlji seks, te joj je slao poruke u kojima je objašnjavao koliko će im trajati taj maratonski seks.

Anđela mu je sve vreme odgovarala, a on je nastavljao.

Međutim, u jednom momentu je starleta videla da je Aleksandra njegova devojka i tada ga je blokirala na društvenim mrežama.

- Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma niti da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktirao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga - rekla je ona.

S druge strane, Aleksandra je vidno potresena zbog cele situacije.

- Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: "Dečko ti je dno dna". Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli - rekla je kroz suze ova pevačica.

Објава коју дели Singer🎙 (@bursacaleksandra_official) дана 13. Окт 2018. у 3:54 PDT

STRAŠAN NAPAD NA TANJU SAVIĆ! Osveta bliskog saradnika! Ovome se nije nadala - odmah TUŽBA! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.