ZVALA ME JE TELEFONOM... Pevač Zvezda Granda progovorio o Miljaninom UHOĐENJU, otkrio KAKO se spasio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 18:36

"ZVALA ME JE TELEFONOM..." Pevač Zvezda Granda progovorio o Miljaninom UHOĐENJU, otkrio KAKO se spasio!

Burna prošlost!

Kontroverzna Miljana Kulić već godinama je u žiži javnosti zbog brojnih skandala po kojima je prepoznatljiva. Gde god se pojavi, svaki njen korak i komentar izaziva veliku pažnju publike.

Nišlijka već godinama boravi u rijalitijima, a trenutno je jedna od najaktuelnijih Zadrugarki zbog svojih čestih svađa sa svojom majkom Marijom Kulić. Trenutno je u burnoj vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, čime takođe izaziva brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentare.

Takođe je poznato da je Miljana godinama bila opsednuta pevačima iz popularnog takmičenja "Zvezde Granda", te je neke od njih čak i proganjala.

Popularni pevač Saša Kapor se osvrnuo na taj period kada je Kulićeva dovođena u vezu s kolegama iz njegove generacije, te je duhovito objasnio kako je uspeo da izbegne njeno proganjanje.

- Miljana Kulić me je zvala telefonom samo jednom dok sam bio u takmičenju „Zvezde Granda“, ali ja sam joj objasnio da sam mator čovek i da tu ima mlađih momaka koji su joj bolja opcija - ispričao je Saša kroz smeh.

- S njom stvarno nisam imao neprijatnosti- dodao je Kapor.

Podsetimo Miljana je na razne načine dolazila do njihovih brojeva telefona, a nekima od njih čak je odlazila je i na kućni prag i pravila ozbiljne probleme. Na njenoj meti našli su se Darko Lazić, Mišel Gvozdenović, Nemanja Nikolić i mnogi drugi.

Takođe rijaliti zvezda već dugo mašta o pevačkoj karijeri, a svoje pevačke sposobnosti više puta je pokazala u Zadrugoviziji, gde se posebno istakla svojom duhovitošću i teatralnim scenskim nastupima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.