ZA SAMO 4 SATA SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Evo KOJI ZADATAK mora da obavi! Luna će PASTI U NESVEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SAMO 4 SATA SLOBA ULAZI U ZADRUGU: Evo KOJI ZADATAK mora da obavi! Luna će PASTI U NESVEST

Pevač nije odbio poziv.

Večeras se u "Zadruzi" sprema pravi spektakl, s obzirom na to da je produkcija rijalitija najavila gostovanje Slobe Radanovića.

CRVENI ALARM! Karleuša se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" i oduševila masu! (FOTO)

(HOT VIDEO) Karleuša došla na snimanje u PROVIDNOJ SUKNJI - a onda je okrenula ZADNJICU ka kameri! Uh!

Luna Đogani danas je išla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do Drveta mudrosti kako bi zatražila da joj se pusti omiljena pesma jer je sutra godišnjica njene propale ljubavi sa Slobom. Kako fanovi rijalitija spekulišu, Sloba bi trebalo tačno u ponoć da bude u Rajskom vrtu i tu sačeka svoju bivšu dragu kako bi je zagrlio i pružio joj reči podrške.

SEKSI TRUDNICA: Pevačica će početkom godine roditi sina, a na letovanju izgleda SAVRŠENO

Možda će ovaj susret probuditi emocije i kod pevača, jer ih je blogerka pokazala još prve noći kada se vratila u Zadrugu i rekla kako je svaki ćošak u kući podseća na Radanovića. Kako će se odvijati njihova priča, saznaćemo uskoro.

JEDINSTVEN SLUČAJ U SVETU: Ovaj VELIKI hit Riblje čorbe skoro svi POGREŠNO pevate, a čak je i snimljena OBRADA sa GREŠKOM u tekstu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga 2", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna će pasti u nesvest, saznajte ko večeras ulazi u Zadrugu?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018

Pevač Sloba Radanović stiže na velelepno imanje Pink televizije u Šimanovcima...Iako bi mnogi voleli da Sloba bude novi učesnik Zadruge 2, a ponajviše njegova bivša devojka, Luna Đogani, to se ipak neće dogoditi...Radanović večeras ulazi u Zadrugu kao specijalni gost da se druži sa zadrugarima...

Nastavak na Vesti-online.com...

SLOBA I LUNA ZAJEDNO NA SVOJU GODIŠNJICU: Emocije ih preplavile! OVAKO su ih SPOJILI! SUDBINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 01:17

Gledaoci da spreme maramice!..Kako je prošla ponoć, cela Srbija zna o ljubavnoj priči mlade blogerke Lune Đogani i Slobe Radanovića, a tačno na današnji dan oni su odpočeli svoju romansu...Luna je zamolila Drvo Mudrosti da joj ispuni želju i pusti pesmu "Samo se noćas pojavi", kao posvetu na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.