VELIKO IZNENAĐENJE U “ZVEZDAMA GRANDA” Aleksandra je izašla na scenu u providnoj haljini i svima su pale vilice

Izvor: 011vodič.com, 21.Jun.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO IZNENAĐENJE U “ZVEZDAMA GRANDA” Aleksandra je izašla na scenu u providnoj haljini i svima su pale vilice

Foto: Promo

U finalu popularnog takmičenja “Zvezde Granda” pojavila se pevčica Aleksandra Živojinović i usledilo je pravo iznenađenje.
Foto: Promo
Aleksandra Naime, Aleksandra je prisutnima izvela svoju novu pesmu “Bogara sirotinja”, a pored pohvala i komplimenata za izgled, nova numera je izazvala brojne pozitivne reakcije i ogroman aplauz.
Foto: Promo
Aleksandra Novopečena majka je na scenu odvažno izašla u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << providnoj haljini koja je pokazala da je u potpunosti vratila staru liniju, a ako se po izgledu može suditi, bračni život joj i te kako prija.
Foto: Promo
Aleksandra Zašto mnogi tvrde da će njena numera biti veliki hit poslušajte u videu.



Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Aleksandra Prijović PONOVO IMA HIT! Balada ‘Bogata sirotinja’ sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima!

Izvor: Svet, 21.Jun.2019

Aleksandra Prijović oduševila je fanove baladom ‘Bogata sirotinja’ koju je predstavila u finalu Zvezda Granda.. Zanosna folk zvezda je u seksi haljini izvela pesmu koju će žene, sigurni smo, obožavati.. Poslušajte novu Aleksandru:. . SvetPrintscreen.The post (VIDEO) Aleksandra Prijović PONOVO...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.