UVLAČENJE U ZADNJICU! Donet praziluk u Zvezde Granda, a onda krenuli da... UŽAS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2017, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVLAČENJE U ZADNJICU! Donet praziluk u Zvezde Granda, a onda krenuli da... UŽAS!

Ovo televizija nije videla.

Viki Miljković se u žiriju "Zvezda Granda" obično svađa sa Jelenom Karleušom, ali ovog puta se sve okrenulo! Jelena je čak stala na stranu svoje koleginice i branila je od direktorovih komentara.

- Viki, stvarno si se uvukla u g*zicu Jelene Karleuše - nije birao reči direktor "Granda", dodajući potom da je to jedna pozamašna zadnjica, potkačivši time i plavokosu pevačicu.

- Nemam ja gde da se uvučem. Ana Bekuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zauzela sav prostor tamo - odbrusila je Viki, a onda se sama Jelena nadovezala na celu priču, aludirajući na to što je nešto ranije Bekuta poručila Miljkovićevoj da je praziluk, odnosno "ono što se jede usput, kad nema mesa".

- Znači da meni praziluk iz d*peta viri - smejala se Karleuša, a na celu raspravu je stavila tačku Marija Šerifović.

- Je l' realno da ste ženu nazvali prazilukom i da sve ovo slušamo - rekla je Marija koja je kasnije u emisiju čak i donela praziluk kojim su se igrali.

Međutim, ovo nije jedina Sašina uvreda. Nakon što se publici predstavila Lijana Savić, Viki joj nije dala glas pa nije mogla ni da vidi njen nastup, a onda je Saša prokomentarisao:

- Šteta što ti nisi ovo videla, da vidiš malo kako se ponaša na sceni, malo da dodaš uz tvoje velike hitove - rekao je on.

- Direktore, mislim da ste malo zaboravili - odgovorila mu je Viki, a onda je Jelena stala u odbranu svoje koleginice.

- Ej Saša, ne preteruj sad - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.