UTICAO NA NJENU ODLUKU! Marija Šerifović odlučila da NAPUSTI Zvezde Granda! Popović reagovao - ovo je RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTICAO NA NJENU ODLUKU! Marija Šerifović odlučila da NAPUSTI Zvezde Granda! Popović reagovao - ovo je RAZLOG

To ne bi bilo TO bez nje?!

Marija Šerifović je već tri godine unazad članica žirija "Zvezda Granda". Iako se nakon prve sezone spekulisalo da će napustiti šou, pevačica je to oštro demantovala. Međutim, ispostavilo se da je Marija zaista želela da "okrene leđa" ZG i to nakon druge sezone.

- Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vreme da krenem dalje, međutim obradovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je novi koncept - ispričala je Šerifovićeva dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmeni način na koji se dosad vodila pomenuta emisija.

- Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao - priznala je ona i dodala...

- Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pevače, ne moram mnogo da ih korigujem i "mučim". Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobednik u mojoj grupi - zaključila je Marija.

Podsetimo, pre dve godine se spekulisalo o tome da će Marija Šerifović napustiti "Zvezde Granda" zbog javnih prepirki sa Džidžom, ćerkom drugog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.