UKRALA ŠOU: Sanja Kužet izletela na scenu Zvezda Granda - na takmičara SVI zaboravili! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 11:30

UKRALA ŠOU: Sanja Kužet izletela na scenu "Zvezda Granda" - na takmičara SVI zaboravili! (VIDEO)

Još nismo sve videli!

Direktno iz Smedereva na scenu "Zvezda Granda" stigao je Dušan Rašković, takmičar iz tima Ane Bekute.

Ovaj mladi momak, inače glumac amater, pokušao je da se plasira u treći krug sa repertoarom koji su činile pesme "Deset mlađa" Dina Merlina i "Ljuljaj me nežno" Olivera Mandića.

Iako je želeo da u "Zvezdama Granda" pokaže maksimum, kako pevački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako i glumački, te je u jednom trenutku izveo i zaplesao sa Sanjom Kužet, na žalost nije mu uspelo da osvoji žiri.

Svega 3 glasa dobio je ovaj mladi momak, ali činilo se da je najveći udeo u krajnjem rezultatu imala lepa voditeljka koja je ulepšala Dušanov nastup.

Saša Popović objasnio je da je Dušan amater u pevanju, kao i da se 10 godina amaterski bavi glumom u pozorištu, pa mu zatražio da nešto odglumi za žiri.

- Ja bih pre sa Sanjom, ali kad uvežbamo - odgovorio je takmičar, ali se Popović odmah nadovezao - Sa Sanjom isključivo glumi Bosanac.

- Mi ne glumimo, kod nas je sve spontano - odgovorila je Sanja.

- Vidiš, ja nisam glumac, ali vidiš da godinama glumim ludaka, pa šta fali- pokušavao je Popović da ubedi takmičara da pokaže svoje glumačko umeće, ali ga je u tome prekinula Viki Miljković.

- Jako uspešno glumiš, pozavideo bi ti i najbolji glumac, najbolji Oskarovac - konstatovala je, a Saša objasnio da je prvu ulogu na filmu "Nema problema" imao 1984. godine, kao i da je tad imao neverovatnu tremu.

- Kad sam trebao nešto da kažem, usr*o sam se od straha. Trebalo je da se predstavim, a nisam znao ni kojom rukom treba da pokažem. To je tako nekad bilo, ali iskustvo je čudo-  ispričao je Popović, pa dodao da danas sjajno glumi.

- Ne glumiš ti uopšte - dodao je Bosanac, ali ga je Popović prekinuo:

- Kad se nalaziš na brodu ludaka, moraš i ti da budeš ludak!

Ipak, brzo su se vratili na glumca i pevača amatera za kog je čuvena šestorka rekla da ima ono nešto, ali da je pevački vrlo slab.

Pogledajte na 26:35:
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE BILO DOBRO!" Saša Popović PREKINUO KOMENTARE ŽIRIJA - Ovaj kandidat je ODMAH ISPAO iz takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021

Rekao mu surovu istinu....Midhat Keskin (19) iz Jablanice, BiH, za drugi krug takmičenja "Zvezde Granda", odabrao je pesme ''Utorak'' i ''Koliko sam usana poljubio''...Međutim, momak je dobio samo dva glasa i to od Ane Bekute i Dragana Stojkovića Bosanca, što je značilo automatsko ispadanje iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.