Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Novi rat! Viki siktala na Bekutu: Ja imam bolje muzičko obrazovanje od tebe!

Iako je koncepcija takmičenja Zvezda Granda promenjena da bi se rasprave u žiriju svele na minimum, rat između Ane Bekute i Viki Miljković ne jenjava! Naime, njih dve su od prošle sezone u konfliktu i nimalo se ne mirišu, a sada je sve kulminiralo kada su se posvađale oko jednog kandidata!  Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, i jedna i druga poželele su da budu The post SCANDAL! u novom broju donosi! Novi rat! Viki siktala na Bekutu: Ja imam bolje muzičko obrazovanje od tebe! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BEKUTA NIJE POZVALA VIKI NA KONCERT, PA JOJ SE OVA OSVETILA: Ovo je bio nizak udarac za koleginicu! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2018

Ana Bekuta i Viki Miljković, iako su zajedno u žiriju Zvezda Granda, ne podnos e se izleda baš najbolje. Da nije reč o fingiranom animozitetu iza kamere pokazala je i Bekuta kada je nedavno pozvala sve kolege iz žirija na koncert osim Miljkovićeve. Da joj Viki nije zaboravila ovu uvredu govori...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.