SATIMA JE PLAKALA, NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Zvezda Granda doživela ŠOK, a za sve je kriv ON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATIMA JE PLAKALA, NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Zvezda Granda doživela ŠOK, a za sve je kriv ON!

Otvorila dušu.

Takmičenje "Zvezde Granda" dobilo je veću dimenziju kada su članovi žirija postali mentori.

Gledaoci su protekle sezone imali priliku da vide kako su se Bosanac, Ana, Viki, Jelena, Marija i produkcija , ali i takmičari snalazili na probama, te da ih kroz to bolje upoznaju.

Takmičar Aleksandar Gute Marinković je jedan od onih koji su se izdvojili, međutim, iako nije odneo pobedu u ovom takmičenju, on je upravo u "Zvezdama Granda" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našao ljubav svog života.

A post shared by 𝐆 𝐔 𝐓 𝐄 Marinkovic 🅂🄸🄽🄶🄴🅁🎙️ (@__gute__) on Jul 4, 2019 at 5:46am PDT

Naime, Gute je tokom takmičenja bio u ekipi kod Ane Bekute u kojoj je bila i njegova sada već izabranica Elena Milenkovska. Par se zbližio, varnice su sevnule, a sada je pevač i zaprosio Makedonku.

- Prsten sam dobila 20. avgusta na svoj rođendan u ponoć. Gute je napravio video sa svim našim prijateljima iz "Zvezda Granda" na kojem mi svi oni žele srećan rođendan i na kraju se on pojavio i zaprosio me - rekla je uzbuđeno pevačica.

- Mesec dana sam smišljao scenario za prosidbu - dodao je Aleksandar.

- Ja sam to priželjkivala da se dosi duboko u sebi, ali nisam zanala da će da bude toliko brzo. U vezi smo 5 meseci. Od 12 kada me je zaprosio do pola 3 nisam prestala da plačem - rekla je Elena, dok je Gute priznao da je i on pusti suzu u tom momentu.

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.