Rada promenila profesiju, ne biste verovali šta radi

Izvor: Svet, 07.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada promenila profesiju, ne biste verovali šta radi

Pevačice su se odlično provele na zabavi, a najviše vremena su utrošile na poziranje i fotografisanje za društvene mreže.
Rada Manojlović nije samo uspešna pevačica nego i ozbiljan fotograf, tako da za nju definitivno nema zime.
Pevačica je novi zanat isprobala na mlađoj koleginici, pobednici „Zvezda Granda“ za prošlu sezonu Džejli Ramović, koju je uslikala, što bi se reklo, za sve pare. Ona se toliko udubila u fotografisanje da je koleginicu fotkala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iz svih uglova.
– Je l’ sam dobro ispala? – upitala je znatiželjno Džejla.
Odlično. Pogledaj, savršeno sam te uslikala – rekla je Rada.
Dve pevačice su se odlično provele na rođendanu magazina Stori i sve vreme su se smejale, šalile, fotografisale i đuskale. Džejla je pohvalila stariju koleginicu i oduševila se kako izgleda.
Radina fotografija završila je na Džejlinom Instagram storiju, a naš paparaco je zabeležio trenutak njihovog druženja, koje je potrajalo do kasno u noć.
svetRajko Ristić/Svet
The post Rada promenila profesiju, ne biste verovali šta radi appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.