RODITELJI ODLUČILI: Ovako će se ZVATI SIN Prijovićke i Filipa! PREDIVNO IME

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODITELJI ODLUČILI: Ovako će se ZVATI SIN Prijovićke i Filipa! PREDIVNO IME

Odluka pala

Aleksandra i Filip Živojinović doneli su odluku o imenu prvog deteta, sina kojeg će pevačica na svet doneti početkom godine!

Naime, Aleksandra je prisustvovala snimanju emisije "Zvezde Granda - specijal", a čim je završila pitali smo je da li je istina da su Filip i ona već odlučili koje ime će nositi sin.

- Beba će se zvati Aleksandar. Filip je predložio, a ja sam, naravno, prihvatila! - sa osmehom je rekla Aleksandra.

Podsetimo, vest da je Aleksandra u drugom stanju Telegraf je ekskluzivno objavio 30. jula ove godine, kada je pevačica bila u drugom mesecu trudnoće.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONELI ODLUKU Evo koje IME će Aleksandra Prijović i Filip Živojinović DATI SINU

Izvor: Blic, 03.Okt.2018

Poznata pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović sledeće godine ostvariće se u ulozi roditelja.

Nastavak na Blic...

Aleksandra otkrila koje vladarsko ime će dati prvom detetu, pa priznala da je ideja bila Filipova!

Izvor: Svet, 04.Okt.2018, 11:33

 . . Aleksandra i Filip Živojinović doneli su odluku o imenu prvog deteta, sina kojeg će pevačica na svet doneti početkom godine!. Naime, Aleksandra je prisustvovala snimanju emisije “Zvezde Granda – specijal”, a čim je završila pitali smo je da li je istina da su Filip i ona već odlučili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.