Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre nekoliko meseci je htela da se vrati na scenu, a onda joj se desio zdravstveni problem: Zvezda Granda otkrila kroz šta prolazi!

Ivana Pavković, jedan od najboljih ženskih vokala iz takmičenja “Zvezde Granda”, pre nekoliko meseci želela je da se vrati na scenu. Međutim, zdravstveni problem sprečio ju je u tome, a pevačica je sada priznala i o čemu je reč. – Desilo mi se nešto zdravstveno… Ništa opasno po život i preterano strašno, ali neprijatno i The post Pre nekoliko meseci je htela da se vrati na scenu, a onda joj se desio zdravstveni problem: Zvezda Granda otkrila kroz šta prolazi! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.