Popović pravi NOVI ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Saša otkrio šokantne detalje o muzičkom takmičenju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović pravi NOVI ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Saša otkrio šokantne detalje o muzičkom takmičenju!

Sve se menja!

Saša Popović, direktor "Granda", otkiro je da će sledeća sezona "Zvezda Granda" biti potpuno drugačija i da će promeniti žiri.

Direktor "Grand produkcije" je otkiro kako će izgledati nova takmičarska sezona.

- U novoj sezoni će ceo ex-yugoslovenski žiri biti protiv ovog žirija u studiju, a u centru pažnje su naravno kandidati. Videće kako će to izgledati u novoj sezoni - otkrio je Saša Popović.

Podsetimo, Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šerifović je najavila da će joj ovo navodno biti poslednja sezona žiriranja budući da se umorila i da planira da se ostvari kao majka.

- Kad napustim "Zvezde Granda" onda ću biti majka. Želim da se ozbiljno posvetim tome, a ne da mi dete čuvaju babe i dede - rekla je Marija, mada joj je Saša poručio kako onda mora još da sačeka jer ne prihvata da ode iz žirija.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saša Popović uvodi NOVE ČLANOVE ŽIRIJA u narednoj sezoni Zvezda Granda, ovo će IZNENADITI SVE

Izvor: Blic, 22.Maj.2019

"Zvezde Granda" predstavljaju muzički talent šou-program sa najdužom tradicijom u Srbiji, budući da su se slični TV formati obično završavali nakon nekoliko sezona, a ovaj projekat Saše Popovića odoleva vremenu još od 2004. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.