Pobednik Zvezda Granda je Anid Ćušić, a pogledajte kako su mu Marija Šerifović i Jelena Karleuša čestitale... EMOTIVNO! (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 15.Jun.2018, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik "Zvezda Granda" je Anid Ćušić, a pogledajte kako su mu Marija Šerifović i Jelena Karleuša čestitale... EMOTIVNO! (FOTO)

Posle devet meseci žustrog takmičenja, pobednik 12. sezone "Zvezda Granda" je Anid Ćušić, sa osvojenih 34 985 glasova.
Nakon što mu je Jelena Karleuša udelila statuu nove zvezde Granda, Marija Šerifović mu je srdačno čestitala, skočivši mu u zagrljaj.


Podsećamo, pobednik 12. sezone na poklon dobija automobil „Škodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Rapid“ koju poklanja Auto Čačak, a od „Grand Produkcije“ pesmu i spot. Takođe, Anid će imati čast da nastupa na predstojećem koncertu Marije Šerifović na sarajevskom Koševu, zakazanom za 30. jun.

Pored njega, pobednicom, po stručnom mišljenju žirija, proglašena je Teodora Toković sa osvojenih 264 glasa dobijenih od poznatih pevača širom regiona. 
  
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.