PRVI PUT U JAVNOSTI: Darkova verenica Marina nakon porođaja OTKRILA STOMAK! (foto)

Izvor: Story, 19.Avg.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U JAVNOSTI: Darkova verenica Marina nakon porođaja OTKRILA STOMAK! (foto)

Darko Lazić okupio je “Zvezde Granda” na bazenima u Rumi povodom humanitarnog koncerta za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, a među prvima odazvale su se Tamara Milutinović i Sandra Rešić. Zajedničkim snagama humanosti raznežili su mnoge a pored dobre zabave, ovim humanim gestom učinili su dobro delo i apelovali na pomoć. Darkova verenica Marina Gagić takođe je ... The post PRVI PUT U JAVNOSTI: Darkova verenica Marina nakon porođaja OTKRILA STOMAK! (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Darko Lazić organizovao je u nedelju na bazenima u Rumi humanitarni koncert!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2019, 10:59

Pevač Darko Lazić organizovao je u nedelju na bazenima u Rumi humanitarni koncert za pomoć jednoipogodišnjem bolesnom dečaku Stefanu Gončinu, a uz njega su zapevale i Tamara Milutinović i Sandra Rešić. .."Zvezde Granda" su zajedičkim snagama napravile sjajnu atmosferu, ali i, što je najvažnije,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.