PREPUCAVANJE preko Instagrama! Sonja i Lukas ponovo ratuju! Pogledajte!

Izvor: Svet, 20.Sep.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPUCAVANJE preko Instagrama! Sonja i Lukas ponovo ratuju! Pogledajte!

Prepucavanje Ace Lukasa i Sonje Vuksanović po društvenim mrežama i dalje traje, a bivši supružnici ne ostaju jedno drugom dužni.
Tako je Sonja prvo napisala:

“Pustite druge da budu u pravu, vi budite srećni”, da bi joj Lukas, koji je nasnimanju Zvezda Granda, ubrzo odgovorio postavivši praznu fotku i tekst:
“Najveća sreća za SREĆNE je u tome što im Bog nikada neće dodati onoliko pameti koja im fali da bi shvatili koliko su nesrećni. AMIN”.
SvetSvet, Instagram
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukas odgovorio Sonji preko Instagrama

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 10:22

Aca Lukas burno je reagovao kad je video ono što je njegova bivša draga postavila na društvene mreže...Naime, Sonja Vuksanović je na svoj Instagram profil postavila sliku na kojoj je u crvenoj odevnoj kombinaciji, dok je ispod iste napisala nešto što se dopalo njenim pratiocima...- Pustite druge...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.