POVEZUJU JE SA KRALJEM NARODNE MUZIKE A OVAKO JE IZGLEDALA NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA VIDEO

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVEZUJU JE SA KRALJEM NARODNE MUZIKE A OVAKO JE IZGLEDALA NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA VIDEO

Tea Tairović, finalistkinja desete sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" muškarce ne ostavlja ravnodušnim.

Pored toga što se oblači i igra provokativno, ona ima obline koje bi svaka žena poželela, a na njenu guzu posebno otkidaju frajeri.

Ipak, ne bi danas postala zvezda "Granda" da nema i vokalnih kvaliteta, što je pokazala već na samoj audiciji za "Zvezde Granda" 2013. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Ona se tada predstavila pesmom "Ostrvo tuge" Selme Bajrami.

I dok mediji i dalje bruje o njenoj navodnoj aferi sa Šabanom Šaulićem zbog dueta koji su snimili "Otkad za tebe znam", vredno radi na novim pesmama i predstavlja ih publici. Tea je više puta istakla da je reč samo o poslovnoj saradnji sa Šabanom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.