POTVRĐENO: LUKAS IPAK OSTAJE U ZVEZDAMA GRANDA! Popović ispunio uslove!

Izvor: Svet, 22.Jan.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: LUKAS IPAK OSTAJE U ZVEZDAMA GRANDA! Popović ispunio uslove!

Aca Lukas pojavio se danas na snimanju prve emisije drugog kruga šou-programa Zvezde Granda. Nakon dva i po meseca neizvesnosti, sada više nema sumnje – folk zvezda ostaje u postavci žirija na koju ste navikli i koju toliko volite da gledate.
Podsećamo, Lukas je početkom decembra izjavio da najverovatnije više neće biti u žiriju, a pojavile su se informacije da pregovara sa Željkom Mitrovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako bi sa njim ponovo pokrenuo Pinkove zvezde.
Ipak, pošto se danas pojavio na snimanju, izgleda da je Popović ispunio njegove uslove. Kako smo saznali, od samog početka problem je bio novac.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Potvrđeno: Aca Lukas ne napušta Zvezde Granda

Izvor: Tracara.com, 22.Jan.2018

Aca Lukas pojavio se danas na snimanju prve emisije drugog kruga šou-programa Zvezde Granda. Nakon dva i po meseca neizvesnosti, sada više nema sumnje – folk zvezda ostaje u postavci žirija na koju je javnost navikla. Kako piše Svet, Saša Popović pristao je da ispuni sve uslove koje mu je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.