POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILO Zvezda Granda zbog ovih kandidatkinja, a jedna od njih je ŽENA MAČKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 10:49

POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILO "Zvezda Granda" zbog ovih kandidatkinja, a jedna od njih je ŽENA MAČKA!

Oduševile!

Spektakularan nastup u kome su se sudarila dva moćna vokala priredile su nam Andrijana Petrušovska i Sandra Mladenović koje su oduševile publiku i žiri koji ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova.

S obzirom da su bile podjednako dobre, Sanja Kužet je podsetila da od ovog kruga važi pravilo da ukoliko i u preglasavanju bude jednak broj glasova kandidati će se natpevavati.

Neki članovi žirija su se pobunili kako im to pravilo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranije najavljeno, a kada je trebao da dođe trenutak preglasavanja, Saša Popović je pritisnuo oba tastera i direktno obe kandidatkinje poslao dalje.

- Što se tiče Sandre, ona je uvek dobijala šestice i to je nekako bio već standard. Što se tiče Andrijane, ona je nešto bila zakazala, a onda su obećali da će u ovom krugu da razvale i to se i dogodilo- obrazložio je Saša Popović.

Kada je došao red na žiri da komentarišu, rekli su da nema šta mnogo da se priča, i dok su neki favorizovali prvu, a neki drugu kandidatkinju, Marija ih je nadglasala.

- Devojka dva standardno dobra, ali kec bravo, bravo, bravo- pohvalila je Šerifovićeva.

Posebnu pažnju izazvao je stajling kandidatkinje Petrušovske koja je bila odevena u kostim žene mačke.

Pogledajte na 1:28:20:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.