OSVETA NA NAJVIŠEM NIVOU: Mijatov se POSLEDNJI put obratio Ani - Za 500 evra radi sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVETA NA NAJVIŠEM NIVOU: Mijatov se POSLEDNJI put obratio Ani - "Za 500 evra radi sve!" (FOTO)

"Misija ispunjena..."

Filip Mijatov je pobegao iz rijalitija "Zadruga", ali kako kaže to je uradio samo kako ne bi više trpeo psihološku torturu.

On se oglasio na svom Instagramu, navodeći da se osvetio Ani Korać i da je ispunio misiju zbog koje je i ušao u rijaliti.

NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Iako je još ranije rekao kako se više neće oglašavati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po pitanju Ane, on je to morao još jednom da uradi, nakon što je video šta je sve Koraćka ispričala o njemu.

Ipak, Filipu je sasvim dovoljan dokaz da se Ana bavi najstarijim zanatom, taj što ne želi da ide na poligraf, kako bi se pokazala istina.

- 500 evra ako imaš, možeš usluge da biraš - napisao je između ostalog Filip.

Evo šta je sve objavio:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI RAT DRAGOJEVIĆA I KULIĆKI! Miljana stala na stranu Dejanove mame, a on joj OVAKO odbrusio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

Ne žele da se iko meša....Uvek je zanimljivo kada su pitanja gledalaca na dnevnom redu, pošto nikada ne znate šta novo možete da čujete ili da prisustvujete nekoj raspravi...Gledalac je postavio pitanje Dejanu Dragojeviću, a odnosilo se na njegov odnos sa majkom Biljanom Dragojević. Naime, Dejanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.