OD DEVOJČURKA DO SILIKONA, ALI I KILOGRAMA VIŠKA Tri lepotice iz “Zvezda Granda“ potpuno su PROMENILE LIČNI OPIS, evo kako su izgledale na početku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD DEVOJČURKA DO SILIKONA, ALI I KILOGRAMA VIŠKA Tri lepotice iz “Zvezda Granda“ potpuno su PROMENILE LIČNI OPIS, evo kako su izgledale na početku

Vau, koja promena...

Mnoge "Zvezde granda" danas ne izgledaju kao na početku karijere kada su pokušavale da pobede u ovom popularnom takmičenju. Mnogi su se podvrgli estetskim korekcijama, a ima i onih koji su potpuno neprepoznatljivi.

Ove tri dame započele su karijeru veoma mlade i mnogo su se promenile od tada.

Katrina Živković imala je svega 14 godina kada je odlučila da se takmiči u "Zvezdama granda". Ona je istinski promenila svoj izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - istetovirala je obrve, ugradila silikone u grudima i neguje bolji stil.

Milica Todorović je 2013. imala svega 13 godina kada se takmičila u "Zvezdama granda" te iz tog razloga i ne čudi što se veoma fizički promenila. Ona je tokom karijere najviše mučila muku sa - kilogramima.

Sa 18 godina devojčica kratke crne kose izašla je pred Popovića i samouvereno rekla: "Školu sam odavno završila, pevam već neko vreme i mogla bih da se posvetim profesionalno tome". Tako je i bilo. Tanja Savić vrlo brzo je stigla u sam estradni vrh, gde se ipak nije dugo zadržala nakon udaje i rođenja dece. U međuvremenu je dosta promenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a boju i dužinu kose često je menjala.

Više fotografija, pogledajte u galeriji:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.