Nove Zvezde Granda – Milan Mitrović: “Buba je faca!”

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2010, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove Zvezde Granda – Milan Mitrović: “Buba je faca!”


Bez obzira što je Ljubinka Dobrosavljev deset godina starija od mladog Milana Mitrovića, jučerašnje opaske su podsetile na Savu Radovića i voditeljku Irinu Radović koji su se na sličan način upoznali prilikom ulaska Save Radovića u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << 'Velikog Brata', a nedugo zatim su se i venčali. Tako je Ljubinka mladom pevaču Milanu Mitroviću rekla: 'Izuzetno lepo izgledaš večeras', na šta joj je on odgovorio: 'Ni ti nisi tako loša'. Na ovaj komentar žiri nije ostao imun pa su mladom pevaču Marija Šerifović i Sanja Ilić prebacili zbog toga što je to rekao, iako se posle tog komentara Ljubinka Dobrosavljev samo zagonentno osmehnula. A saznajte i šta je Milan Mitrović povodom svega ovoga izjavio za naš web sajt.
www.poznati.info: Kako se osećaš posle prolaska u dalji tok takmičenja s obzirom da je konkurencija bila i te kako velika, a naravno i kvalitetna?
Milan Mitrović: Osećam se jako dobro, odlicno, mislim da ne postoji reč kojom bih tačno izrazio svoja osećanja posle onoga sinoć! Konkurencija je bila strašna i ko god da je prošao bilo bi apsolutno zasluženo! Drago mi je da su ljudi prepoznali moj rad i trud i eto, to se na kraju isplatilo i hvala im na velikoj podršci! Obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim njihova očekivanja.
www.poznati.info: Na koji način si prevazilazio tremu pred nastup, ako je uopšte i bilo, pošto si veoma samouvereno izašao na binu?
Milan Mitrović: Što se tice treme, zaista je nije bilo. Ljudima je verovatno tesko da poveruju u to, ali ja se zaista na sceni osecam odlično i jako uzbuđeno, tako da nemam vremena da razmišljam o tremi jer sam jako siguran u sebe sto se nastupa tice! Možda to nekome zvuči malo prepotentno, ali ja zaista nisam takav, a to mogu da vam potvrde svi oni koji su se nekada našli u mom društvu!! Ja jednostavno volim da zabavljam publiku jer oni to od nas i očekuju, zar ne?! (smešak)
www.poznati.info: Uspeo si da zbuniš čak i voditeljku kojoj si na njenu konstataciju da izuzetno lepo izgledas večeras odgovorio: 'Ni ti nisi tako loša'. Da li ste možda pričali o tome u backstage-u i da li je Buba stvarno toliko dobra?
Milan Mitrović: Buba je faca. Extra lik! Nikako mi nije bila namera da je uvredim, taman posla. Ona stvarno jako dobro izgleda i divna je osoba, a ja sam taj komentar rekao onako, iz zezanja, bez loše namere! Neko je to shvatio kao šalu, neko kao 'muvanje', ali ja sam to rekao onako spontano, iz šale. Da, naravno da smo pričali o tome posle emisije i ja sam joj rekao: 'Buba, sorry, nisam hteo da te uvredim i nadam se da se nećeš naljutiti zbog toga.' Na sta se ona osmehnula i rekla da nema nikakvih problema, jer smo mi ipak kolege. Dakle, sve je OK!

Srodne Teme: Zvezde Granda : Milan Mitrović i Petar Mitić idu dalje Marina Tadić - Nisam u vezi sa Vanjom Udovičićem Saša Popović i Željko Mitrović u putovanju kroz vreme
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.