NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U NOVOM SADU: Masovna tuča se nastavila i u Urgentnom, napali i policajca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 12:02

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U NOVOM SADU: Masovna tuča se nastavila i u Urgentnom, napali i policajca!

Strahinja Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan po prijemu u KC Vojvodine

Strahinja Mrđan (27) iz Veternika, pevač i učesnik takmičenja "Zvezde Granda", koji je u subotu teško ranjen ubodom tik do srca u masovnoj tuči u Novom Sadu, oporavlja se u bolnici, svestan je i sa intezivne nege je prebačen na odeljenje grudne hirurgije, dok je policija uhapsila troje učesnika kobnog obračuna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Navodno, uhapšeni su Mrđanovi drugovi, a za napadačem na pevača se još uvek traga.

Novosadska policija juče je saopštila da je uhapšeno troje mladića nakon krvave tuče, a kako se saznaje radi se o drugovima Strahinje Mrđana.

- Sve je počelo u klubu, a ispred lokala je Mrđan ranjen. Potom su njegovi drugovi jurili momke koji su ga izboli, pa su ih tukli kod TC Promenada i u bolnici - pojašnjava izvor i napominje da slučaj još nije rasvetljen, te da se i dalje traga za osobom koja je pevaču zarila nož u srce.

Iz policije je saopšteno da su uhapšeni Ognjen S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Kako se sumnja, Ognjen S. i Nikola R. su ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama Novosađanina (26).

"Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P., u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce", saopšteno je iz policije.

Kako se dalje navodi, pretresom stana Ognjena S., policija je našla municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Podsetimo, pevač "Zvezda Granda" je u subotu uveče sa trojicom sada uhapšenih momaka bio u jednom klubu, kada su se potukli sa drugom grupom mladića.

"Bilo je strašno, nije se znalo ko koga tuče. Jurili su se i po gradu, pa čak i u Urgentnom centru, gde je i nekoliko policajaca zadobilo povrede, pokušavajući da ih smire", navodi izvor.

Strahinja Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan, a posle borbe lekara da mu spasu život, njegovo stanje je juče bilo bolje.

"Pacijent je drugog postoperativnog dana svestan i hemodinamski stabilan", rečeno je juče u Kliničkom centru Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevač uboden nožem u srce na Spensu se oporavlja, napadaču preti doživotni zatvor

Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2021

Pevaču Strahinji Mrđenu koji je uboden nožem u srce u masovnoj tuči ispred kafića na Spensu u Novom Sadu stanje se poboljšalo, saznajemo iz KCV.. – Pacijent S. M. 1994. godište, nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operativnog zbinjavanja, drugog postoperativnog dana je svestan i hemodinamski...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.