NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Biće napeto!

Bliži se početak nove sezone "Zvezda Granda", a jedna od novina jeste odluka da se Saša Popović i Snežana Đurišić više ne biraju kandidate koji su spremni za prolaz u dalje krugove takmičenja, kao što je do sada bilo.

Žiri je ponovo na okupu, a ono što je jedan od članova rekao o svađi sa Anom Bekutom, iznenadiće mnoge. Poslušajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OSVETA NA NAJVIŠEM NIVOU: Mijatov se POSLEDNJI put obratio Ani - "Za 500 evra radi sve!" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 09:23

"Misija ispunjena.."..Filip Mijatov je pobegao iz rijalitija "Zadruga", ali kako kaže to je uradio samo kako ne bi više trpeo psihološku torturu...On se oglasio na svom Instagramu, navodeći da se osvetio Ani Korać i da je ispunio misiju zbog koje je i ušao u rijaliti...NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.