Izvor: Press, 21.Sep.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRAČNA PROŠLOST Tanje Savić! Bila u vezi sa OVIM OŽENJENIM KOLEGOM, UMALO GA RAZVELA!

Popularna pevačica Tanja Savić danas uživa u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, a pre ovog braka bila je u “zabranjenoj vezi”.
Naime, kako su mediji pisali svojevremeno, Savićeva se pre učešća u takmičenju “Zvezde Granda” zabavljala sa folk pevačem Stankom Nedeljkovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bađijem.
Kako se pisalo, Bađi je u tom periodu već bio oženjen, a veza sa Tanjom ga je umalo koštala braka.

 
Navodno, prvi put kada je njegova žena saznala za ovu paralelnu vezu, a drugi put kada je javno pričao o tome.

“Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me!”, rekao je pevač za jedan dnevni list, nakon što je prethodno otkrio medijima da mu je Tanja bivša devojka.

Nakon Bađija, Tanja je uplovila u vezu sa još jednim kolegom, Darkom Filipovićem, sa kojim danas nije u dobrim odnosima zbog njegove izjave “da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom seksa”.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.