Karleuša misli da je mogla da SPREČI MOMIROVO SAMOUBISTVO: Žao mi je što ti nisam rekla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 14:18

Karleuša misli da je mogla da SPREČI MOMIROVO SAMOUBISTVO: "Žao mi je što ti nisam rekla..."

Potresena užasnim događajem!

Jelena Karleuša potresena je zbog smrti Momira Lukovca, takmičara "Zvezda Granda" koji je u utorak uveče oduzeo sebi život vatrenim oružjem.

Saznanje da se Momir ubio zbog devojke, mnoge je šokiralo, a popularnu pevačicu razbesenelo jer je poznavala mladog pevača kao veoma vedrog, nasmejanog i duhovitog.

ored snimaka njegovog poslednjeg nastupa u kom mu je dala bezbroj pozitivnih komentara, Karleuša je preminulom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičaru imala nešto i da poruči:

- Ko tebe, dečko, nije voleo i ko tebe nije hteo? I dalje ne mogu da verujem... Niko nije bio vredan takvog bola i takve žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Momir Lukovac (24) preminuo je u utorak uveče kada je sebi oduzeo život pucavši iz pištolja u stanu u kom je živeo s devojkom.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.