KRAJ JEDNE ERE: Iz Granda odlazi ZVEZDA, a na njeno mesto dolazi PEVAČICA zbog koje će se sve TRESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ JEDNE ERE: Iz Granda odlazi ZVEZDA, a na njeno mesto dolazi PEVAČICA zbog koje će se sve TRESTI

Zagarantovan šou.

Da je posle svađe zaista sve slađe, uverili smo se na primeru Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se nakon dugogodišnjeg sukoba zvanično pomirile neposredno pred Darin koncert u Areni održan u aprilu ove godine. Jelena je gostovala na koncertu, a onda su njih dve putem medija i društvenih mreža izjavljivale jedna drugoj pravu ljubav.

ŠTA LI ĆE JK DA JOJ ODGOVORI: Ljupka Stević otkrila ŠTA misli o Karleuši - žene koje imaju MU*A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

(VIDEO) Ova Stanijina fotka će vas PRENERAZITI! Dugo je nije bilo u javnosti, a sad ISPLIVALO... Gospode!

>

>

Kako su i jedna i druga poznate po oštrom jeziku i nemaju problem da iznesu svoje mišljenje, imaćemo priliku da ih od septembra gledamo u studiju "Grand televizije", i to u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

IMAMO NASLEDNIKE! Marija Šerifović ne može da sakrije sreću, čestitke samo pljušte! (FOTO)

- S obzirom na to da je Jelena postala zaštitni znak najgledanije emisije, a da jedan od članova žirija u novoj sezoni neće biti deo takmičenja, produkcijski tim je došao na ideju da bi bilo idealno da se na njegovom mestu nađe Dara Bubamara. Ona je veoma duhovita i zabavna, a publika je obožava - otkriva izvor za "Alo" i dodaje:

AU, KAKVA PROSIDBA: Udaje se najlepša Grandova pevačica? Pohvalila se na Instagramu (FOTO)

- Iako je pre nekoliko godina izjavila da ni za 100.000 evra ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića da se nađe u žiriju, Dara je tu odluku promenila. Ona tada nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom, pa je to bio glavni razlog zbog kojeg nije želela ni da razmišlja u tom pravcu - otkriva izvor.

U BRAKU SU 43 GODINE: Evo kako su Šaban i Goca proslavili godišnjicu!

Najzanimljivije će svakako biti kada se Dara i Viki Miljković sukobe, s obzirom na to da je Bubamara često umela da potkači stariju koleginicu.

SREĆA I SLAVLJE u domu Ane i Raste - Još jedna PRINOVA! (FOTO)

- Dara je pre nekoliko godina izjavila da Viki posle svih godina na estradi nije uspela da opstane. Ona je tada ispričala da Miljkovićeva nema šta da traži u šou biznisu i da ona to i sama zna. Viki joj je tada zamerila zbog toga što je pričala, a sada ćemo imati priliku da njihove sukobe gledamo i na malim ekranima. Svakako, najzabavnije će biti kada Karleuša i Viki dođu u sukob, a Dara tada neće izdržati, pa će podržati Jelenu - zaključuje izvor.

ŠOK ŠOKOVA! Popović odlučio da NJU IZBACI iz "Zvezda Granda" - Karleuša ODMAH REAGOVALA! U neverici je...

Karleuša je originalna, Viki glumi ludilo!

Dara Bubamara je pre nekoliko meseci komentarisala članove žirija ZG, a posebno Viki i Jelenu.

- Pratim "Zvezde Granda" na "Jutjubu" jer vikendom radim. Svi mi se dopadaju, drugačiji su, ali mislim da je Jelena stvarno podigla gledanost, zna da provocira, iskrena je, i zna kad šta treba da kaže. Viki mi je najmanje interesantna, nije originalna, pokušava da bude neko drugi, glumi ludilo. Nemam ništa protiv nje, međutim ja tu ženu ne osećam i nikad nisam, ali je veoma dobra pevačica - istakla je tada Dara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.