(FOTO) Oglasio se JOŠ JEDAN TAKMIČAR Zvezda Granda pa BRŽE-BOLJE OBRISAO post Boli me uvo za Grand

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2021, 19:36

(FOTO) Oglasio se JOŠ JEDAN TAKMIČAR "Zvezda Granda" pa BRŽE-BOLJE OBRISAO post "Boli me uvo za Grand"

Uplašio se?

Drama između Vanje Knežević i pojedinih članova žirija traje već danima i čini se da je ovo najveći sukob u "Zvezdama Granda" u poslednjih 10 godina.

Svakodnevno možemo čitati nove detalje drame na njihovim profilima, a primetno je da se niko od ostalih takmičara nije oglasio i zauzeo bilo čiju stranu.

To se, ipak, promenilo tokom prošle noći kada se kandidat Nenad Dmitrović, koji se nalazi pod mentorstvom Đorđa Davida javno oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom fejsbuk profilu.

Takmičar je svoju izjavu ubrzo obrisao, ali je redakcija gorepomenutog portala došla u posed fejsbuk statusa koji je bio objavljen.

Nenad je tvrdio kako se učesnici muzičkog programa ne oglašavaju jer im je tako naređeno od strane Granda, ali i kako je cela priča oko Vanje Knežević nepravda i da se nada da će lošim ljudima karma vratiti sve, aludirajući na celokupnu situaciju.

Izgleda da takmičar Dmitrović ipak nije bio toliko hrabar, pa je sve ubrzo obrisao.

BONUS VIDEO: Dragana Burmazović za SD o PORODIČNOJ TRAGEDIJI "Ušla sam u Zadrugu da POMOGNEM SESTRI!"
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.