Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Stojkovića Bosanca nikada niste videli u ovakvom izdanju: Evo kako izgleda kada se kamere ugase!

Dragan Stojković Bosanac spada u red omiljenih i najcenjenijih članova žirija “Zvezda Granda”, a, kako sam ističe, ugled koji uvažava mora da prati uvek svedena i svečana garderoba na snimanjima ovog muzičkog talent šou-programa. Ipak, budući da nova sezona neće početi da se snima još nekoliko nedelja, kompozitor se u potpunosti opustio. Dragan, kao i The post Dragana Stojkovića Bosanca nikada niste videli u ovakvom izdanju: Evo kako izgleda kada se kamere ugase! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Haris Berković je poznat svima, ali malo ko zna kakvu traumu vuče iz detinjstva!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2019, 19:29

Haris Berković je stekao popularnost učešćem u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda” pre nekoliko godina, od kada slovi za jednog od najtraženijih pevača “na terenu”. Ipak, mimo posla, mladi pevač je i te kako zanimljiv medijima zbog veze sa koleginicom Radom Manojlović. Iako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.