DOLAZILA SAM I TRUDNA... Takmičarka Zvezda Granda se SLOMILA! Zaplakala zbog NEPRAVDE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 14:07

"DOLAZILA SAM I TRUDNA..." Takmičarka Zvezda Granda se SLOMILA! Zaplakala zbog NEPRAVDE! (VIDEO)

Teško je podnela.

Dušica Tričković (31) iz Niša, sinoć se u takmičenju "Zvezde Granda" predstavila pesmama "Prorok" i "Sve je isto samo njega nema", a očigledno nije ispunila kriterijume žirija, te je dobila samo dva glasa - zbog čega se rasplakala na sceni.

„Bilo je lepo gledati, ali pevanje nisam čula“, rekla je Snežana Đurišić, jedna od članica žirija, a Dušica nije mogla da sakrije emocije te je prasnula u plač, dok je Marija Šerifović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druga članica žirija, dobacivala da ne plače.

„Ove sezone sam se jako trudila, došla sam ovde u osmom mesecu trudnoće, kasnije i sa bebom, dojila sam tu i smatram da nisam zaslužila samo dva glasa“, kroz suze je rekla takmičarka.

Saša Popović je zaključio da ova takmičarka nije zaslužila tako mali broj glasova.

Dušičinu reakciju možete videti od 55:08 minuta snimka:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.