DIVNO! Popović otkrio da je Marija Šerifović zbog BEBE tražila 9 meseci odsustva iz žirija Zvezde Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 17:48

DIVNO! Popović otkrio da je Marija Šerifović zbog BEBE tražila 9 meseci odsustva iz žirija Zvezde Granda

Pevačici nije bitno da li će da rodi dečaka ili devojčicu

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda - Specijal", Marija Šerifović je otkrila da često sa svojom majkom Vericom Šerifović komentariše Sašu Popovića i njegovu energiju, na šta se on nadovezao, pa ispričao zanimljivu anegdotu o pevačici.

- Moram za Maru da kažem. Pre tri godine joj kažem radimo ovo, ona: "Još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeće godine i nema više, beba". Aha, dobro. Sledeće godine isto: "Radimo još ove godine, beba". I ove godine, još ovu radimo. Sad je pitam radi li sledeće godine, kazaće: "Ne, dve bebe" - rekao je Saša.

- Kad bude došao taj trenutak, ja ću da tražim pauzu od 9 meseci, jer sam to zaslužila - rekla je Marija.

- Ti si luda, kao trudna ne treba da ideš na koncerte, putovanja. Ali sediš u "Zvezdama Granda", sve što treba da radiš je da stiskaš taster. Uzmeš 4 kandidata kao Bosanac - istakao je Saša.

- Dobra taktika - dodala je Šerifovićeva.

- Dovedeš i bebu. Tvoje dete će biti sluhista. Kako kandidat prođe, beba da glas. Ako je tebi teško, ja ću da guram kolica, da stavljam mleko, cuclu - našalio se Popović.

- Ako treba i dojićeš - dodala je Marija šaljivo.

- Ugradiću silikone, pa nek sisa do ujutru - nadovezao se Saša.

- Kad smo kod deteta, šta bi volela, devojčicu ili dečaka? - pitao je on.

- Zdravo dete - rekla je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.