Bora Čorba nazvao žiri Zvezda Granda ISKOMPLEKSIRANIM BUDALAMA: Brutalno UNIŠTIO čitavu emisiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 10:29

Bora Čorba nazvao žiri Zvezda Granda ISKOMPLEKSIRANIM BUDALAMA: Brutalno UNIŠTIO čitavu emisiju

Poznati roker osuo vatru na sudije u ovom talent šou programu.

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" šokirao je izjavom o kolegama u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pa je članove žirija nazvao "iskompleksiranim budalama".

Naime, Bora je svoje kolege okarakterisao kao "budale" i naveo da najmanje pažnje u šouu posvećuju kandidatima.

- U žiriju "Zvezda Granda" gledamo iskompleksirane budale, čast izuzecima, koje misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su oni glavni u emisiji, a ne oni nesrećni klinci koji se takmiče, stoje i satima slušaju njihova pros*ravanja o svemu i svačemu, a najmanje o njihovom pevanju - rekao je Bora u intervjuu.

Snežana Đurišić, koja je godinama član žirija pomenutog takmičenja, ne slaže se sa svojim kolegom i naglašava da svi koji sede u "Grandu" imaju veliko ime i blistavu karijeru.

- Kao muzički urednik savršeno dobro znam šta radimo mi kao žiri vezano za takmičare. Pored toga što ih ocenjujemo, mi smo i mentori, što znači da im pomažemo i usmeravamo onako kako smatramo da treba, a biću slobodna da kažem da smo svi mi u žiriju ljudi od kredibiliteta sa ozbiljnim karijerama iza sebe - rekla je Snežana Đurišić za jedan dnevni list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.