BOLJE RIJALITI nego žiri Zvezda Granda! Mira Škorić SUROVO o muzičkom takmičenju Saše Popovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 16:04

"BOLJE RIJALITI nego žiri "Zvezda Granda!" Mira Škorić SUROVO o muzičkom takmičenju Saše Popovića

Pevačica brutalno iskrena!

Mira Škorić aktivno učestvuje u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde sa koleginicom Jelenom Karleušom radi na pripremi kandidata koji su u njenom timu.

- Uživam u radu sa tim talentovanim ljudima. Mnogo volim tu decu, to su za mene deca. Iz svakog tima imam neko ljubimče, ali navijam za naše kandidate, naravno (smeh) - iskrena je pevačica.

Iako mnogi misle da bi Mira bila sjajna u ulozi žirija popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << talent šoua, ona ističe da nikada to ne bi mogla da radi.

- Eh, pa drago mi je da ljudi to misle, ali ja to ne bih mogla da radim. Počupala bih se da sam u žiriju, haos bih napravila, to je sigurno. Zato ja i ne sedim tamo. Neko sam ko voli studijski rad i meni je to zadovoljstvo, uživanje je svakako raditi sa mladim i talentovanim ljudima. Radije bih ušla u rijaliti nego sedela u stolici žirija "Zvezda Granda" - iskrena je Škorićeva.

Inače, Mira često nasmeje prisutne u studiju "Granda", kada iz bekstejdža viče. Kako kaže, ima svoj omiljeni povik.

- Najviše volim da vičem "ua, produkcija" (smeh).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.