Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE NAJMLAĐI POBEDNIK ZVEZDA GRANDA, A DANAS JE PRAVA BOMBA: Milica Todorović se kroz karijeru neverovatno tranformisala! (FOTO)

Odjednom neka nova Milica! Osim što je usavršavala svoj glas, rešila je da poradi i na stajlingu. 2003. Tada trinaestogodišnja Milica prijavila se na audiciju za “Zvezde Granda”… 2004. … da bi naredne godine postala i ostala najmlađa pobednica u istoriji ovog takmičenja. 2007. Milica je rasla i usavršavala glas, ali stajling nije menjala. A The post BILA JE NAJMLAĐI POBEDNIK ZVEZDA GRANDA, A DANAS JE PRAVA BOMBA: Milica Todorović se kroz karijeru neverovatno tranformisala! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.