Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta u šoku zbog Zvezda Granda: “Ukopao me je vlastiti kandidat!”

Ana Bekuta, kao i svaki mentor u trenutno aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda”, bori se na sve moguće načine ne bi li svojim kandidatima omogućila mesto u narednom krugu ovog muzičkog talent šou-programa. Osim što provodi sate i sate sa njima na probama, Ana ih bodri i tokom nastupa, a zatim se dovija kako god može The post Ana Bekuta u šoku zbog Zvezda Granda: “Ukopao me je vlastiti kandidat!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana Bekuta u šoku zbog "Zvezda Granda" nakon ovoga poručila: "UKOPAO me je vlastiti kandidat!"

Izvor: Blic, 01.Maj.2019, 07:50

Ana Bekuta, kao i svaki mentor u trenutno aktuelnoj sezoni "Zvezda Granda", bori se na sve moguće načine ne bi li svojim kandidatima omogućila mesto u narednom krugu ovog muzičkog talent šou-programa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.