Zvezdan Terzić ovo nije mogao da prećuti, prozvao je naučnike iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Terzić ovo nije mogao da prećuti, prozvao je ''naučnike'' iz Partizana!

Posle brojnih reakcija iz Crvene zvezde, večeras se oglasio i generalni direktor kluba.

U Zvezdi se ne stišava bes zbog pojedinih odluka sudije Danila Grujića.

Podsetimo, crveno-beli se pre svega žale na nepriznati gol Bena iz prvog poluvremena, pri rezultatu 0:0, a onda i na gol koji je u 35. minutu postigao Partizanov napadač Nemanja Nikolić.

Posle trenera Milojevića, pojedinih igrača i sportskog direktora Mitra Mrkele, svoj stav je večeras izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

''Sramno suđenje, ne pamti se da je u nekom derbiju jedan klub oštećen za dva gola. Nikolić je morao da dobije direktan crveni karton'', poručio je Terzić, a prenosi ''Blic''.

Terzić ima još primedbi na Grujićevu večerašnju arbitražu...

''Grujić je produžio utakmicu samo tri minuta, time je jasno pokazao kakve su mu namere bile. Izmišljao je faulove kod Pakvova, nije mi jasno šta je hteo sudija Grujić'', objašnjava Terzić.

Na kraju je prozvao i ''večitog rivala'', postavljajući konkretno pitanje ljudima iz Humske.

''Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovog sramnog suđenja prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve'', istakao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.