Vazura zgranut ponašanjem Zvezdana Terzića! Kako je izbegnut fizički obračun?

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura zgranut ponašanjem Zvezdana Terzića! Kako je izbegnut fizički obračun?

Iz Partizana stigla potvrda da se incident o kojem bruje mediji ovog popodneva zaista i dogodio.

Šokantne informacije stižu danas iz našeg fudbala.

Samo dan pred meč Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa na ''Marakani'' i put ekipe Partizana u Astanu na utakmicu Lige Evrope, ''serviran'' nam je skandal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na sednici Zajednice superligaša, a sve zbog Zvezdinog pokušaja da u toku sezone ''progura'' povećanje broja stranaca koji mogu da nastupaju u domaćem šampionatu, čemu se Partizan oštro usprotivio.

Tokom popodneva pojavila se informacija da je zbog toga generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pretio i vređao predstavnike Partizana, a nedugo zatim generalni direktor Partizana Miloš Vazura je to i potvrdio.

''Zgranut sam ponašanjem predstavnika FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub.







Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom.







S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem.







Nisam želeo da odgovorim, jer ja na Skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan.







Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom.







Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu'', poručio je Vazura u svojoj izjavi koja je iz Partizana prosleđena medijima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina inicijativa o strancima ipak stigla do FSS, Tončev objasnio dalju proceduru!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019

Stigla i prva reakcija iz FSS...Srpsku fudbalsku javnost danas potresa skandal na sednici Zajednice superligaša, na kojoj je Zvezda pokrenula inicijativu da se poveća broj stranaca koji mogu da nastupaju u domaćem šampionatu...Partizan se tome oštro suprotstavio, što je iznerviralo generalnog direktora...

Nastavak na Sportske.net...

Stigao i Terzićev odgovor, Vazura je kriv za sve, doneta i odluka o povećanju broja stranaca!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019

Ne smiruju se strasti...Na današnjoj sednici Zajednice superligaša izbio je sukob između čelnika Crvene zvezde i Partizana...Aktuelni šampion Srbije je predložio povećanje broja stranaca, a tom predlogu su se oštro usprotivili iz redova "crno-belih"...Pojavila se potom i informacija da je generalni...

Nastavak na Sportske.net...

Terzić: Bratstvo će nastaviti da živi još jače

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 10:17

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je "bratski" susret sa Olimpijakosom u Ligi šampiona prilika da klubovi ojačaju odnose...Čelnik Zvezde podsetio je da su veze dva kluba značajne i da su počele pre više od tri decenije, da je prijateljstvo utemeljeno na povezanosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.