Prekinuta istraga: Meč PSŽ - Zvezda više nije sporan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 17:36

Prekinuta istraga: Meč PSŽ - Zvezda više nije sporan

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva prekinula je danas istragu povodom navoda da je “visoki funkcioner“ Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra da će srpski šampion na utakmici sa Pari Sen Žermenom od 30. septembra 2018. godine izgubiti sa pet golova razlike.

PSŽ je slavio sa 6:1, a prema navodima uglednogEkipatužilaštvo je tada pokrenulo istragu na sugestiju Uefinog neimenovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doušnika.

Pravno gledano, istraživalo se "kriminalno udruživanje zarad prevare u sportu".

I Pari Sen Žermen i Crvena zvezda odmah su kategorički demantovali takve navode, aEkipje danas objavio da je tužilaštvo odlučilo da prekine istragu, jer nije pronašlo nikakvo dokaze da je tu bilo nečasnih radnji.

"Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi - pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci", istakao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.