Terzić najavio: Marin do kraja karijere ostaje u Zvezdi!

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić najavio: Marin do kraja karijere ostaje u Zvezdi!

Posle plasmana u Ligu šampiona ostalo je pitanje sa kakvim timom će Crvena zvezda da igra u najjačem klupskom fudbalskom tzakmičenju. Mnogi klubovi se interesuju za Zvezdine fudbalere koji drugu godinu zaredom igraju u evropskoj eliti.
U četvrtak od 19 igraju Molde – Partizan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 3.55.
Otkako je došao na Marakanu, Marko Marin je pokazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je drugačiji od ostalih. Vrlo brzo je izrastao u lidera ekipe i postao nezamenljiv šraf mašinerije Vladana Milojevića. O njegovom statusu je pričao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.
Sada idem na ručak sa Marinom i sinoć smo razgovarali. On je pravi lider ovih igrača. Odavno ovako kvalitetean igrač nije igrao na našim terenima. Ako se ja budem pitao on će do kraja karijere da ostane u Zvezdi. Nema cene za njega – rekao je Terzić novinarima.
Pričalo se da bi Milan Rodić mogao da napusti Ljutice Bogdana.
– Rodić ne odlazi, nemamo nijednu ponudu za njega. Tržište je živo i otići će ako dođe neka ponuda. Ja bih voleo da ostane jer je odlično igrao kvalifikacije – istakao je Terzić.
Ovog leta u klub se vratio Miloš Degenek koji je došao na pozajmicu. Vrlo brzo se pokazalo da je to pametno rešenje crveno-belih.
Mislim da ćemo da otkupimo ugovor Miloša Degeneka. Do februara nam je rok i otkupna cena je 1,5 miliona dolara.
Terzić se nada i da će trener Vladan Milojević što duže da ostane.
Voleo bih da Milojević ostane do kraja karijere. Ponudićemo mu novi ugovor. On je srećan i zadovoljan u Zvezdi. Srbija je zemlja u kojoj se ne može dugoročno planirati – rekao je Terzić i dodao da niko nije razgovarao sa Filipom Mladenovićem, te da on ne dolazi u klub.

The post Terzić najavio: Marin do kraja karijere ostaje u Zvezdi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.