Terzić ga ne očekuje u Beogradu, evo šta poručuje Šaćiri

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić ga ne očekuje u Beogradu, evo šta poručuje Šaćiri

Švajcarski reprezentativac prati šta pišu mediji, a evo šta je rekao o gostovanju u Beogradu.

Odmah nakon žreba za grupnu fazu Lige šampiona generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić govorio je o dolasku Džerdana Šaćirija u Beograd.

Zbog dešavanja na minulom Mundijalu Švajcarac albanskog porekla označen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kao "Persona non grata" u Srbiji, pa je i sam Zvezdan Terzić rekao kako ne očekuje da Liverpul povede Šaćirija na gostovanje u Beograd.

Švajcarski "Blik" prenosi Šaćirijevu izjavu datu nakon jučerašnje utakmice sa Engleskom u Lesteru.

"Ne opterećujem se time. Čitam šta pišu mediji ali idem u Srbiju da igram fudbal. Ne plašim se nikoga", poručuje Šaćiri.

Zvezdan Terzić je u izjavama datim srpskim medijima govorio o tome kako Šaćiri zna da je Zvezda simbol Srbije i da zbog toga sumnja da će uopšte doputovati u Beograd.

Utakmica grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula zakazana je za 6. novembar, a ono što je već sada izvesno jeste da "Redse" i Šaćirija čekaju pune tribine rasprodatog stadiona "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.