Terzić: Ne idem ja nikuda, posao u Zvezdi nije gotov

Izvor: RTS, 21.Jan.2020, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ne idem ja nikuda, posao u Zvezdi nije gotov

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić odbacio je medijske navode o njegovom odlasku sa "Marakane" kao netačne i neosnovane.
Prethodnih dana se sve glasnije govorilo da bi prvi čovek Zvezde mogao uskoro da napusti Ljutice Bogdana, ali Terzić kategorički odbacuje tu mogućnost. 

"Želim veliku i uspešnu Crvenu zvezdu i sve medijske spekulacije oko moje budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Zvezdi odbacujem kao netačne i neosnovane. Planiram da radim u Crvenoj zvezdi još dugo i nemam nikakve drugačije planove. Sve drugo osim ovoga je neistina i shvatamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba", rekao je Terzić Tanjugu.
Pojedini beogradski mediji objavili su da je Terzić dobio poziv iz engleskog drugoligaša Lidsa, ali se Terzić, navodno, zahvalio na ponudi i rešio da ostane u Zvezdi.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Terzić: Planiram da radim u Crvenoj zvezdi još dugo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić odbacio je medijske navode o njegovom odlasku sa "Marakane" kao netačne i neosnovane..."Želim veliku i uspešnu Crvenu zvezdu i sve medijske spekulacije oko moje budućnosti u Zvezdi odbacujem kao netačne i neosnovane. Planiram da radim u Crvenoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.