Terzić: Nastavljamo dominaciju, razmišljamo o regionalnoj ligi

Izvor: RTS, 30.Maj.2020, 16:43

Terzić: Nastavljamo dominaciju, razmišljamo o regionalnoj ligi

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ističe da je klub osvajanjem četvrte titule u poslednjih pet godina potvrdio dominaciju i otkrio da se razmišlja o regionalnoj ligi i novom stadionu.
"Želim da čestitam 31. šampionsku titulu svim igračima, članovima sadašnjeg kao i članovima bivšeg stručnog štaba, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svim zaposlenima, članovima rukovodstva, naravno i našim navijačima širom sveta. Ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina i potvrda dobrog rada u Crvenoj zvezdi. Nastavljamo dominaciju i verujem da će tako biti i u godinama koje su pred nama. Znamo put kojim smo krenuli i držaćemo se tog pravca", rekao je Terzić za klupski sajt.

Kako navodi, Zvezda se neće zadovoljavati postojećim uspesima, već će iz godine u godinu "podizati lestvicu".
"Crvena zvezda je veliki klub, sa velikim očekivanjima i velikim obavezama. Nemamo mnogo vremena za slavlje. Danas je novi radni dan, sutra nastavak i tako u beskrajnom nizu. Čekaju nas kup utakmice, šampionskoj tituli želimo da dodamo i Kup Srbije, a onda nam slede nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Kada vodite takvu instituciju kao što je Crvena zvezda, ne smete se zadovoljavati postojećim uspesima. Morate stalno podizati lestvicu, imati nove snove, imati viziju i razmišljati dugoročno.
Terzić ističe da klub konstantno mora da bude usmeren ka budućnosti.
"Potrebno je planirati kako da Crvena zvezda bude bolja i uspešnija iz godine u godinu, kako da uhvati korak sa bogatim evropskim klubovima. Zato i razmišljamo o regionalnoj ligi, o novom stadionu, o novoj modernoj Crvenoj zvezdi. Slavnu prošlost ostavljamo navijačima, mi moramo živeti u budućnosti", zaključio je Terzić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.