Sa 300% na izduvan balon - Terzić otkrio o čemu je razgovarao sa Batom Mirkovićem!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sa 300% na izduvan balon" - Terzić otkrio o čemu je razgovarao sa Batom Mirkovićem!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da je sa trenerom Partizana razgovarao dan nakon 158. "večitog" derbija.

Minuli 158. "večiti" derbi i dalje je glavna fudbalska tema u Srbiji iako je utakmica odigrana pre četiri dana.

Čelnici dva kluba punili su svojim izjavama novinske stupce, a mnogi su bili u prilici da gostuju u raznim televizijskim emisijama i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iznesu svoje stavove.

Nakon golmana i predsednika FK Partizan Vladimira Stojkovića i Milorada Vučelića, na televiziji "Pink" jutros je gostovao i generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve jako teške i iscrpljujuće utakmice protiv Salcburga i Napolija. I fizički i emotivno. Jednostavno smo bili potrošeni", objasnio je Zvezdan Terzić.

On je zatim otkrio da je dan nakon 158. "večitog" derbija razgovarao sa trenerom Partizana Zoranom Mirkovićem.

"Meni je Bata Mirković rekao: 'Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve'. Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija", rekao je Terzić.

Na osnovu rečenog Zvezdan Terzić je izveo i svojevrsni zaključak.

"Ali, i to govori i kvalitetu Zvezde. Kada odigramo ispod naših očekivanja, a Partizan se napne 300 odsto svojih mogućnosti, rezultat na kraju bude 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde", poručio je generalni direktor Crvene zvezde.

Pošto se prethodnih dana govorilo i o odnosima čelnika dva najveća srpska kluba i uvredljivim izjavama Mitra Mrkele usmerenim prema golmanu Partizana, Zvezdan Terzić se dotakao i te teme.

"Mi u Zvezdi cenimo Partizan i ko su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da nipodaštavaju klub kao što je Partizan. Mi stvarno želimo dobre odnose sa njima. Ali, mi smo podigli lestvicu. Mi razmišljamo o meču sa PSŽ-om i nemamo vremena da se bavimo Partizanom", zaključio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić i Mrkela o telefonskom razgovoru s Batom Mirkovićem, izduvanom balonu, Stojketu, višim silama, velikom Partizanu... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018

Još malo o derbiju i spornim detaljima, izjavama posle 158. okršaja večitih rivala. Posle Vladimira Stojkovića na televiziji Pink gostovao je i direktorski tandem Crvene zvezde Zvezdan Terzić/Mitar Mrkela. Pomirljive tonove čuli smo juče od Stojkovića, slično je bilo i danas kada su crveno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.