I Terzić se složio, Zvezdini fudbaleri kreću stopama sjajnih košarkaša!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Terzić se složio, Zvezdini fudbaleri kreću stopama sjajnih košarkaša!

Fenomenalne igre košarkaša crveno-belih sa pažnjom se prate i među Zvezdinim fudbalerima, koji žale što u petak neće moći da ih podrže u meču sa Efesom.

Na tu temu je pre par dana govorio kapiten Zvezdinih fudbalera Aleksandar Luković, koji je između ostalog poručio da on i njegovi saigrači treba da slede primer ekipe Dejana Radonjića, koja ove zime ''hara'' Evropom.

Opširnije o Lukovićevoj izjavi možete da čitate OVDE, a nije se dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čekalo ni na reakciju generalnog direktora Zvezdana Terzića.

''Isto mislim kao i Aleksandar Luković! Kapa dole košarkašima Crvene zvezde za sve što su uradili. Mi u fudbalskom klubu smo ponosni na naše košarkaše'', poručio je Terzić u izjavi za ''Kurir''.

Na komplimente iz Fudbalskog kluba kratko je reagovao i prvi čovek KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.



''Hvala lepo kapitenu fudbalera Lukoviću. Super je'',
istakao je Čović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.