Bio je prva ljubav Anastasije Ražnatović, a evo ko je lepotica sa kojom je Kostadin Terzić dobio dete (foto)

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021, 07:42

Bio je prva ljubav Anastasije Ražnatović, a evo ko je lepotica sa kojom je Kostadin Terzić dobio dete (foto)

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, široj javnosti postao je poznat po romansi koju je imao sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.
Anastasija je nedugo posle raskida sa Kostadinom, uplovila u vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim danas živi i planira da stane na „ludi kamen“, a o >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << raskidu sa sinom Zvezdana Terzića ranije je govorila ovako:
– Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu – govorila je tada Pink.rs Anastasija.
Kada se dečija ljubavna priča završila, Kostadin je baš kao i Anastasija odrastao, emotivno sazreo i upustio se u emotivnu vezu, sa Valentinom Lopičić, danas Terzić. Reč je o lepoj i skromnoj Podgoričanki, koja je studije završila u Londonu.

Atraktivna brineta osvojila je Kostadina, a kao plod njihove ljubavi rodio se njihov prvenac Vuk.

Instagram
 Story
The post Bio je prva ljubav Anastasije Ražnatović, a evo ko je lepotica sa kojom je Kostadin Terzić dobio dete (foto) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.